Lindaland
  Astrology
  Having trouble posting

Post New Topic  Post A Reply
profile | register | preferences | faq | search

UBBFriend: Email This Page to Someone! next newest topic | next oldest topic
Author Topic:   Having trouble posting
Secret Garden
unregistered
posted January 10, 2005 12:24 AM           Edit/Delete Message   Reply w/Quote
Hi mods:
Im having trouble posting in the thread 'wish you were someone else' created by sthenri
I keep getting this error msg:
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, lindaland@mchsi.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

--------------------------------------------------------------------------------

Apache/1.3.29 Ben-SSL/1.53 Server at www.linda-goodman.com Port 80
is it something with my comp? Whats the problem?
Thanks
SG

IP: Logged

26taurus
unregistered
posted January 10, 2005 12:37 AM           Edit/Delete Message   Reply w/Quote
Hi Secret. It is most likely that you are using too many smilies. Did you use alot in that post? Because you can only use 8 (including the one in the header of your post.)

Try it again with only up to 7 smilies in your text and see if it works.

IP: Logged

Secret Garden
unregistered
posted January 10, 2005 12:54 AM           Edit/Delete Message   Reply w/Quote
Thanks soooooooo much 26taurus
it finally went thru!
*hugs*

IP: Logged

26taurus
unregistered
posted January 10, 2005 01:18 AM           Edit/Delete Message   Reply w/Quote
hehe. No prob.

(was that what the problem was? Too many smilies?)

IP: Logged

Secret Garden
unregistered
posted January 10, 2005 01:52 AM           Edit/Delete Message   Reply w/Quote
yes! thats exactly what it was

IP: Logged

astro junkie
unregistered
posted January 11, 2005 11:08 PM           Edit/Delete Message   Reply w/Quote
If you are having that same problem (Error Message) at any other time, and you're running Windows - make sure you're not getting too close to using all your memory. Delete or uninstall (depending) some big media files or programs you no longer use.

And at LEAST once a month, if not more often, run ScanDisk, and then Defrag (I do it in that order). It will greatly improve your computer's performance ( ... don't go there ...).

IP: Logged

All times are Eastern Standard Time

next newest topic | next oldest topic

Administrative Options: Close Topic | Archive/Move | Delete Topic
Post New Topic  Post A Reply
Hop to:

Contact Us | Linda-Goodman.com

Copyright 2011

Powered by Infopop www.infopop.com © 2000
Ultimate Bulletin Board 5.46a